Hyggelig simultanskak-aften i Viby

Det blev en rigtig hyggelig omgang simultanskak mod klubmesteren Jens Fogh ved Viby skakklubs sommerskakaftner.

Af de fremmødte stillede 10 mand op mod mesteren, der havde hvid  på alle brætter. Der blev spillet på tid, med 1 time og 15 minutter pr spiller. Det betød jo så, at Jens havde 7,5 minutter til hvert parti mod modstanderens 1 time og 15 min.. Ville han kunne vinde matchen på så vanskelige præmisser? Svaret er: Ja det kunne han!  En solid 7-3 sejr til Jens Fogh endte aftenen med. Den, der holdt længst ud, var klubmesterens egen far Torben, som dog til sidst måtte ned da han stod til at tabe både officer og parti. En af de 3 sejre til feltet tilfaldt i øvrigt vores nye mand i klubben, Jeppe. Ret imponerende klaret når man har holdt lang pause siden sin skoleskaktid!

Alt i alt en dejlig aften i klubben.

Husk vi holder åbent med sommerskak d. 22. og 29. juni.

Og så er vi allerede i august tilbage med en lille hurtigskakturnering over 3 aftner. Den kommer der mere ud på hjemmesiden om lidt senere, med mulighed for online tilmelding!