Så er vi genåbnet – med sommerskak i Viby!

Endelig kom dagen hvor vi måtte se hinanden igen i klubben efter en laaaaang nedlukning. Ikke bare hinanden men også et par nye ansigter fik vi at se i klubben. Det var Jeppe på fotoet (th) og Uffe (tv), der dukkede af disen her efter nedlukning. Dejligt at det går fremad med vores klubmedlemstal.

Aftenen bød på lidt hyggeskak og gratis kaffe og kage. Kort inden aftenen gik igang fik bestyrelsen desuden en kærkommen lejlighed til at tage bestik af situationen og lægge planer for resten af sommeren.

Du kan glæde dig til: hyggelige klubaftner i juni. Allerede tirsdag d. 15. juni har vi et ekstraordinært arrangement klar til dig: simultanskak mod den regerende klubmester Jens Fogh. Det kan kun blive en spændende aften, så kom frisk og se, om du skulle have held til at tage point fra klubmesteren, der jo slet ikke er vant til at afgive noget af betydning! Simultanskakken forventer vi vil begynde kl. 19:30 for de fremmødte, der har lyst at være med.

Resten af juni vil vi også holde åbent med forskellige hyggelige tilbud til de fremmødte.

Fra Juli og frem til og med 3 august er der sommerpause i klubben.

Herefter er det planen at vi ligesom sidste år i august vil lave en miniturnering over tre aftner med hurtigskak (10./17. og 24.). Der kommer snart en invitation her på siden hvor du også kan tilmelde dig online.

Det er også planen at vi slutter august af med at afvikle den årlige generalforsamling for alle klubbens medlemmer – 31. aug. Denne aften ventes desuden at blive sidste tilmeldingsfrist for klubturneringen, der går igang fra og med september.

Vi glæder os til at se dig tilbage i klubben. Tag gerne venner og bekendte, der kan lide skak med hen til en “prøveaften”. Har du brug for at forberede dig på Jens’ spillestil kan du her se min lille videohilsen fra sidste år ved næsten samme tid under daværende nedlukning med et parti mod selvsamme Jens: Videohilsen (10) – En lille perle af Jens Fogh – YouTube

/Martin Frøkjær-Jensen