Efterårsturnerings-resultater – og ny nedlukning

Efterårsturneringen blev afviklet trods skrappe restriktioner. Vi kunne heldigvis sno os igennem som ål, og få alle grupper afviklet med færre deltagere pr. gruppe og dermed færre kampe pr. runde pr. gruppe, kombineret med at vi spillede grupperne forskudt og på to helt adskilte etager! Tak til de voldsomt kompetente og omstillingparate folk i klubben, der gjorde dette stunt muligt! Vi kan formentlig regne med at forårsturneringen kan blive organiseret lidt i samme dur når vi igen må mødes.

Det for indeværende absolutte forbud mod at spille på lokalcentre i Aarhus er dog indtil videre forlænget til og med 17. januar. Hvad vi derefter får lov til må vi se. Det er sparsomt med udmeldinger om dette, men i takt med at centrene får udrullet vaccinering af beboere og personale vil mere kunne lade sig gøre. Hold øje med vores hjemmeside for nærmere oplysninger om planerne her i det nye år!

Klubturneringen faldt ud som følger:

 

M: blev vundet rimelig klart af Jens Fogh, der kun afgav en halv til nr. 2 i gruppen, Lars Hougaard. Flot resultat af begge, der trods skyhøje forventede scorer alligevel formåede at lægge ratingpoint til deres tal!

 

1 klasse:  Vel nok det mest jævnbyrdige felt. Men Karsten Fyhn fik alligevel klemt sig op som vinder af gruppen, med remis i sidste runde mod Søren Christensen. Selvsamme Søren endte á point med Bjarne Lysgaard Egeberg, på en delt 2-3 plads. Da de også havde spillet remis indbyrdes og fået samme resultater mod de øvrige bliver præmiepengene delt, så der er til en stor softice til hver! Når det kommer til oprykning må vi se tiden an. Det kan måske komme på tale med en lodtrækning eller en omkamp, men flere faktorer kan spille ind.

2 klasse: Viggo Andersen vandt her med et helt point ned til nr. 2, som blev Kurt Videbæk. Kurt havde samme pointtal som Eskild Ebbesen, men her kommer indbyrdes parti til at afgøre placeringen, hvor Kurt vandt.

3. klasse: Her finder vi turneringens mest suveræne vinder i Klaus Pedersen! Hele 2,5 point foran nr. 2, som blev turneringens eneste junior, og tillige debutant i turneringsskakken – Laurits Emil Frøkjær-Jensen. Han klemte sig lige akkurat foran Kim Kristensen som blev henvist til 3. pladsen.

En dejlig turnering for os der deltog. Skønt, at vi fik lov til at låne det store lokale på 1. sal så det kunne lade sig gøre at holde den nødvendige afstand.

Hvad angår holdskak er det i skrivende stund usikkert hvornår dette måtte kunne sættes igang igen, dog vil det ikke ske i den nuværende nedlukning.

Tilbage er at ønske alle i klubben et godt nytår med tak for alt i det gamle!

/2. januar 2021 Martin Frøkjær-Jensen