Skanderborg 5 – Viby 3: 4-0

Ja lad det være sagt med det samme: Vores D række-hold løb ind i endnu en øretæve. Denne gang mod Skanderborg 5. Henrik Andersen var vikar på 1. bræt og stod nogenlunde efter åbningen. Dog viste en lidt svagere bondestruktur sig at koste for meget – måske lidt i kombination med noget rust, der ikke helt var banket af. 0-1. Kim var dog igen først færdig. Og desværre helt færdig på relativt få træk. En officer gik nedenom sammen med kongestillingen. Ikke let at holde.

Så bagud 2-0 sad  Ruben og Roberto tilbage. Ruben kunne ikke modstå to sammenhængende fribønder, og da de stod på 7. række og hyggede sig kunne modstanderen endda ofre sit tårn og stadig vinde på den sikre dronning. 3-0 nede.

Et kig på Robertos stilling så bestemt heller ikke lovende ud. Modstanderen stod også her til at få en bonde i mål godt hjulpet af tårn og konge. Men se om ikke Roberto efterfølgende havde held til at følge sin egen bonde i mål…. eller næsten i mål da. Han lod sig desværre distrahere i forvandlingsprojektet med bonden på 7. række, begyndte at lege med sit tårn … og lige pludselig kunne bonden ikke længere gå i mål… mat var derefter lige om hjørnet. Et halvt point havde ellers lunet og ville ikke være helt ufortjent. Men desværre endte det med et æg til os og vi blev en masse læring rigere!

Samlet var 0-4 dog ikke mere end et point under forventet.