Status fra bestyrelsen vedr. coronanedlukning og klubturnering

Kære medlemmer af Viby Skakklub

 

Bestyrelsen har fulgt regeringens og ‘Magistraten for sundhed og omsorg’ i Århus´ udmeldinger løbende, vedrørende Coronakrisen og de nødvendige tiltag og heraf følgende nedlukninger. Vi hæfter os ved, at vores klub, dels på baggrund af medlemssammensætning, dels på baggrund af dens lokalitet på Lokalcenter Viby i sig selv er at betragte som en aktivitet for/med og tæt på personer i højrisikogruppen.

Det er på den baggrund bestyrelsens vurdering, at det ikke kan lade sig gøre på sundhedsmæssig forsvarlig vis, at gennemføre forårsturneringen i Viby Skakklub. Vi vælger derfor at starte helt forfra på en ny klubturnering til efterårssæsonen, hvortil vi må bede om fornyet tilmelding.

De spillede turneringspartier vil blive ratet ifølge praksis herom kendt fra DSU ved sygemeldinger mv. (bem. dette er en korrektion til tidligere udmelding om at de ikke ville blive ratet).

Vi og hele samfundet befinder os altså lige nu i en force majeure situation, og vi må alle her vise samfundssind og tålmodighed overfor denne aflysning af resten af turneringen.

Deltagerbetaling til klubturneringen annulleres også.

Klubmester 2019/2020 vil således også blive Jens Fogh, som vandt Mesterklassen i efteråret, idet han dermed også vil stå som samlet vinder når forårsturneringen aflyses.

Dette vil vi markere ved næstkommende generalforsamling. Men: vi kan heller ikke afvikle vores ordinære generalforsamling på denne side af sommerpausen, men vil indkalde til denne efter sommerpausen – forudsat at krisen tillader det.

 

Vi håber at kunne lægge nogen forskellige indslag ud her på siden til generel opmuntring og tidsfordriv mens krisen står på. Så hold øje med hjemmesiden løbende!

 

Alle medlemmer ønskes fra bestyrelsen et godt helbred og på glædeligt gensyn når krisen har lagt sig!

 

pva bestyrelsen

Martin Frøkjær-Jensen (fmd)