Holdturn. slut

Hovedkredsturneringen 2019-2020 er afsluttet og man kan se turneringstavlerne mv  på hovedkredsens hjemmeside www.6-hk.dk. Set med Viby briller ser man jo straks – under Holdturnering – at vores 4. hold får en 2. præmie i D-rækken. Tillykke med det! I den anden ende af tabellen finder vi 3. holdet, som desværre ikke har haft den bedste sæson. Svært at forklare hvorfor det ene hold har tur i den, mens det andet ikke har fået det til at køre. 2. holdet sluttede i A-rækken på en hæderlig 5. plads. Bestemt ikke prangende, men en række snævre 4½-3½ nederlag viser jo trods alt at holdet ikke er uden styrke.

De individuelle resultater kan også findes via turneringstavlerne.  Desuden kan man ved at klikke på “Viby” finde styrkelisten – klikke på sit navn og se årets resultater og det nye ratingtal. Alle de nye ratingtal incl. Hovedkredsturneringens resultater kan desuden findes herover under Styrkelister.