Forår 2020

Så er vi ved at være klar: der var 32 tilmeldinger som i efteråret, hvilket betyder 3 grupper med 8 deltagere og 1 gruppe med 10. Du kan se grupperne herover under Klubturnering. Vi starter tirsdag d. 28 januar kl. 19.30 og slutter med udgangen af maj – hvis alt går vel. Datoerne kan ses herover under Kalender. Er det nødvendigt for dig at sende afbud til en runde, så kan du skrive det på afbudslisten i klubben eller give besked til Turneringslederne, gerne på tl@vibyskakklub.dk. Desuden er det vigtigt at du giver din modstander besked, så han ikke møder op i klubben med en forventning om en sikker sejr – og må gå skuffet hjem igen fordi der er afbud…. Telefonnumre mv vil man kunne finde under Information, hvor der er en medlemsliste. Datoerne for udsatte partier vil fremgå af Kalender.

 

Tag godt imod vores to nye medlemmer: yngste medlem af Frøkjær-Jensen familien og Dan Ejdesgaards bror! Spørg endelig hvis der er noget du mangler at få at vide!

mvh Benno og Bjarne