Nu glædes gamle og unge

Efterårsturneringen nærmer sig sin afslutning – tirsdag d. 3 december spilles sidste runde.  Inden da skal vi lige have afviklet de sidste to udsatte partier: Palle – Philip og Steen Sørensen – Roberto, d. 26 november.  Skulle der være en enkelt eller to som har fundet ud af, at de ikke kan spille d. 3 december – hvor der ikke må meldes afbud – så er der jo mulighed for at man kan spørge sin modstander om ikke det er muligt at afvikle partiet den 26 november.

 

Og hvad er det så både gamle og unge glæder sig til? Selvfølgelig JULEFROKOSTEN, der i år afvikles d. 17 december – sikkert fra kl. 18, men det kommer der givetvis mere  om. Der går rygter om at bestyrelsen forhandler med vores kantine om at levere maden – og så ved vi af erfaring fra jubilæumsarrangementet at det bliver god mad! Tilmelding vil bl.a. kunne ske i forbindelse med sidste runde!