Brugsvejledning

Her en kort brugsvejledning til holdspillerne – og andre nysgerrige!  I linien herover klikker man på Holdturnering, hvor man kan vælge mellem Divisionsturneringen og Hovedkredsturneringen.  Under Hovedkredsturneringen kan man vælge mellem A-rækken og D-rækken. Vi vælger at se på D-rækken, hvor vi har to hold med.  Som det fremgår af tabellen vandt 4. holdet 3 – 1 over 3. holdet, men man kan se meget mere! Ved at klikke på  holdnavnet, fx “Viby 4”, får man en styrkeliste, en oversigt over de kampe holdet skal spille og resultatet af spillede kampe.

 

Når man klikker på resultatet kan man se holdene – hvem spillede mod hvem og resultatet af de enkelte kampe, samt ratingtallene for de enkelte spillere og den forventede score: både med det nationale danske ratingtal, samt det internationale ELO-ratingtal, hvis man har fået et – ellers får man det ved at spille mod nogen med et ELO-tal. Den forventede score udregnes på baggrund af spillernes ratingtal.  Scorer man mere end den forventede score stiger ens ratingtal, scorer man mindre falder det.

 

Klikker man videre på den enkelte spiller kan man se, hvordan det er gået indtil nu.  Kig eksempelvis på Mads, der vandt over Ove. Før partiet var hans ratingtal 1166, efter partiet er det beregnet til 1195.  Parti for parti beregnes den forventede score og det nye ratingtal. Claus på 2. holdet er nok rundens højdespringer – 43 ratingpoint er gået ind på kontoen efter 1. runde, men det er først når hele turneringen er færdigspillet, at man kan se det nye officielle ratingtal på ratinglisten!