Status

Vi bliver yngre i Viby Skakklub! Det har vi jo sådan set altid vidst – eller måske føles det bare sådan? eller  også er det fordi vi ser bedre og bedre ud med årene? Nej, der er her tale om vores gennemsnitsalder: tidligere var den over 60 år, nu er den 59,5 år….. Skulle nogen have interesse i at tegne en normalfordelingskurve, så er vi 3 medlemmer + 90 år, 6 medlemmer + 80 år, 7 medl. + 70 år,  6 medl. + 60 år, 11 medl. + 50 år, 9 medl. + 40 år, 4 medl. + 30 år og 3 medl. + 20 år.

I klubturneringen, udsat parti, vandt Hans R  over Roberto – og er nu med i toppen af 3. klasse!  De øvrige udsatte partier er nu sat ind i Kalenderen.  Der er også sat udsatte partier på de aftener der er holdturneringskampe.  Bemærk venligst at holdturneringskampene starter kl. 19.00.

For dem der fulgte med i OdenseMesterskabet er det ikke nyt, men det lykkedes Jens Fogh at komme over 2100 i rating!  Forhåbentlig kan den gode udvikling fortsætte på 1. holdet, hvor Jens i mange kampe kommer til at påtage sig 1. brættet!

2 Svar til “Status”

Martin Frøkjær-Jensen

19. oktober 2019 hos 8:42 pm

Danske stormestre bliver da også yngre og yngre….nu har Jonas Buhl Bjerre fx lige taget sin sidste norm i en alder af bare 15 år!

Benny Lauridsen

27. oktober 2019 hos 11:02 am

Nej, Martin. Stormestre har det desværre som alle vi andre – vi ældes i takt 🙂