Afbud….

Som de fleste allerede ved skal afbud til efterårsturneringen meldes i god tid – og senest mandag kl. 21 før runden.  Ud over at turneringsleder skal have besked, så ring også til din modstander og giv besked. Næsten alle medlemmers telefonnummer står under Medlemmer – se under Information her over.  Benyt derfor venligst lejligheden til at tjekke, at det er det rigtige telefonnummer/mobilnummer vi har stående på listen.  Der er lige et par stykker som ikke er ajourført endnu, men du får dem lige her: Hans Ewald Jensen 4245 6850, Dan Ejdesgaard 7172 2505 og Philip S. Nielsen 2927 7779.  ( Bonusinformation – Jamen hvad står det S. for? kan man høre nogen spørge! Spielmann er mellemnavnet og ældre medlemmer kan måske huske en særdeles stærk østrigsk skakspiller med det navn. Ikke noget dårligt skaknavn!)  Opdager du fejl eller mangler på medlemslisten kan du give besked til Steen Andersen (webmaster) eller Lars G. Hougaard (kasserer). På forhånd tak!

 

Personligt skal jeg indrømme, at det langt fra er altid jeg får taget telefonen når den ringer…, men så er man meget velkommen til at lægge en besked!

Et svar til “Afbud….”

Bjarne Jensen

2. september 2019 hos 3:13 pm

Børge Hansen har desværre været nødt til at melde afbud til turneringen p.gr.a. sygdom.