START

I dag starter vi Klubturneringen og der er ingen tvivl om at det bliver spændende! I Mesterklassen kan man forudse hård kamp mellem Jens Fogh og Lars, med Steen og Benny som outsidere. Vi andre tre B-er, Børge, Benno og Bjarne, skal jo nok, sammen med Martin, indstille os på en hård kamp i den nederste halvdel af gruppen!

I 1. klasse er det straks vanskeligere med forudsigelserne. Ratingfavoritterne er Brian, Søren og Claus, men her er mange stærke spillere som kan overraske! I “ratingbunden” finder vi de to oprykkere, Eskild og Jens J.,  som sagtens kan overraske med deres initiativrige spil. Her venter med garanti mange interessante partier!

I 2. klasse har vi de to oprykkere Mads og Mathias, samt vores nye medlem Dan, som skal op mod erfaringen: Viggo, Steen S, Ove, Mogens og Henrik. Umiddelbart den mindst forudsigelige gruppe og jeg skal nok lade være med at forsøge at tippe på, hvilke to spillere som tilkæmper sig oprykningspladserne.

I 3. klasse er Ruben og Hans Rohde vel nok favoritter, men mange kan overraske. Måske vores andet nye medlem, Philip, eller Roberto og Vagn, hvis de får gang i brikkerne. I 3. klasse venter 9 spændende runder før alt er afgjort.

Håber alle får en god turnering og mange gode kampe – mod dem der har været så uheldige at skulle spille mod dig!