PARAT

Steen Andersen har endnu engang tryllet turneringstavler frem til Klubturneringen!  Se under Klubturnering herover, hvor man nu kan se turneringstavlerne for alle fire klasser.  Af hensyn til såvel nye som gamle medlemmer en kort brugsvejledning.  Af tabellen fremgår hvor mange runder man skal spille og mod hvem. Står det lille tal til højre skal man spille hvid. Ud for ens navn er angivet en matematisk udregnet forventet score på baggrund af egen og modstandernes ratingtal.  Scorer man mere end det forventede stiger ens ratingtal og det falder, hvis man scorer mindre. Det fremgår også af den lille tabel under turneringstavlen, hvor man kan se hvad  ens nye ratingtal bliver afhængig af den score man får i turneringen. Man skal være opmærksom på, at Viby Skakklub bruger klub ratingtal, som ikke altid kan sammenlignes med DSUs ratingtal! Se eventuelle forskelle under Styrkelister.

 

Efter hver runde udfyldes tabellerne med rundens resultater, så man løbende kan følge egen og modstandernes score.  Begge dele kan give anledning til overraskelser! Der er ingen tvivl om at det bliver en spændende turnering med mange spændende partier. Held og lykke til alle!

Der er mulighed for at melde afbud til en runde – senest mandag kl. 21 dagen før runden, men jo før jo bedre. Det giver Turneringslederne bedre mulighed for at planlægge, hvornår de udsatte partier skal spilles.  Det noteres under Kalender.

 

Bemærk venligst, at den enkelte spiller selv skal medvirke til at stille brikker, ure mv. op og selv skal sørge for at rydde op efter sig: brikker, ur og bræt på plads og stole, dug, kop mv på plads.

 

Man er i øvrigt altid velkommen til at spørge Turneringslederne – dog ikke hvis han er i trækket! Så spørger man bare en fra Bestyrelsen!