Efterårsturneringen 2019

Vi forventer at starte Efterårsturneringen 2019 tirsdag d. 27 august. Når program mv er på plads annonceres det her på hjemmesiden, ligesom der bliver mulighed for tilmelding både her og i klubben – så alt er som sædvanligt!
Vi starter i øvrigt sæsonen tirsdag d. 6 august kl 19 med lidt hyggeskak og -snak, men vil også gerne have ryddet op i vores mange brikker. Giv gerne en hånd med, hvis du har tid og lyst.
De efterfølgende to tirsdage spiller vi nok lidt lynskak eller lidt hurtigskak…

Et svar til “Efterårsturneringen 2019”

Roberto Sanchez Gonzalez

3. august 2019 hos 7:11 pm

Jeg tilmelder mig til efterårs turnering i Viby skak klub, samt den kommende holdskak turnering. PS: der er muligt at jeg rejser to uger til byen Murcia i nærheden af Valencia, midt eller i slutning September måned. Saludos de Ro.