NM for piger er slut

Nancee fik sluttet sit ophold i Danmark af med at repræsentere de danske farver ved det nordiske mesterskab. Nancy er som bekendt både blevet dansk mester i skoleskak, vinder af DM for ungdom og blevet pige-danmarksmester, altsammen i hendes egen årgang U8/U9.

Ved NM for piger hed yngste årgang dog U13, hvilket selvfølgelig var en noget større udfordring. Nancee startede fint ud med en sejr, men måtte i sidste ende nøjes med slutscoren 2 p. i de 5 partier. Teoretisk ville Nancee kunne deltage i denne aldersgruppe i de næste fem år, så et nordisk mesterskab havde nok været indenfor rækkevidde, hvis det ikke var fordi, det nu fremover handler om at erobre et andet kontinent! Det skal blive spændende at følge Nancees videre skakkarriere, hvis lysten til spillet fortsætter.

Se resultater, omtale og billeder på stævnets hjemmeside: http://www.skakturnering.dk/turnering/nccg/hjemmeside/index.asp