7. runde i klubturneringen – det spidser til rundt omkring!

Så blev 7. runde afviklet. Det begynder at spidse til i forhold til placeringerne rundt i grupperne…

Inden brikkerne satte ild til nogen brætter var vi dog alle, som var ankommet i god tid, i fred og fordragelighed med i et gruppefoto, som skal forevige os i de varme indiske himmelstrøg når Nancee vender hjem dertil senere på foråret.

I Mesterklassen vandt Jakob Kjær uden kamp over Henrik Schrøder og opretholder dermed presset på Jens. Jens kan dog tilsyneladende stadig klare sig i sidste runde mod netop Jakob med en remis…hvis alt det andet flasker sig. Han vandt nemlig sit parti mod Jesper Nielsen og har dermed gjort rent bord indtil videre..

I 1. klasse fik Martin Frøkjær comeback i oprykningskampen, da han vandt “6-points opgøret” mod den førende Børge Hansen. Det var vist nok første gang Martin fik skovlen under Børge i klubturneringen, og derfor skal partiet vises!

 

Det resultat betyder der er to spillere på 5 point . Martin og vores nye mand Bjarne Lysgaard-Egeberg. Bjarne har dog afviklet et parti mere. men med aftenens sejr over Mogens Karup banker Bjarne Lysgaard på til en oprykning…Med i opløbet er dog også Benno, der vandt sit parti over Viggo, og dermed er på 4 point.

i 2. klasse vandt Eskild her til aften over Jens Jørgensen. Med de 4,5 point ligner han en vinder af klassen…Ove Kehlet tog remis mod Henrik Andersen, da han ikke fandt en  gevinstmuligehd i en stilling med springere og to ekstra bønder. De kunne dog åbenbart holdes i skak af Henrik.

i 3. klasse vandt Nancee over Hans Ewald og en sejr til hende i gruppen kan kun anfægtes af Steen H. Larsen, der også er på 5,5.  Mathis Christensen vandt over Vagn Jensen, Palle vandt over Svend Aage og Sten mod Sten hhv, Sørensen vs. Haubro Larsen endte med sejr til Haubro Larsen….