Tre spillere i kamp ved DM

Årets skak-DM er inde i sin afgørende fase. I dag spilles sidste runde af en meget spændende landsholdsklasse, og Viby Skakklub er også repræsenteret i årets turnering.

I G7-grupperne finder vi Jens og Sebastian, mens Benno efterhånden har fået en tradition med at deltage i veteranklassen.

I skrivende stund er det Jens (billedet ovenfor), som står med de bedste præmiechancer. Jens er før dagens næstsidste runde på en delt førsteplads i G7-1. Jens’ partier kan følges live her: http://www.liveskak.dk/DM/2019/live3/ I dag og i morgen spilles fra kl. 9.

Helt så forrygende ser det ikke ud for Sebastian, som kæmper lidt med at finde den form, som sidste år skaffede ham en oprykning til vores mesterklasse. I G7-2 har Sebastian 1½ p. efter de første 5 runder.

 

Endelig er der så Benno, som tidligere to gange er blevet nr. to i veteranklassen. Indtil videre ligner det ikke en forbedring af de resultater, da Benno indtil videre kun har et enkelt point, fra 1. runde hvor ovenstående billede er taget. Her har man dog kun spillet 3 runder indtil videre.

Et svar til “Tre spillere i kamp ved DM”

Bjarne Jensen

22. april 2019 hos 6:33 pm

Jens Fogh sluttede på 2. pladsen i sin gruppe med 4½ a 7 point, mens både Sebastian Gråbæk og Benno Markussen var mere beskedne i deres pointhøst.
Nu er DM slut og vi kan igen koncentrere os om VM (VibyMesterskabet)! Tirsdag d. 23 april afvikles 7 runde, d. 30 april 8 runde og endelig spilles sidste runde d. 21 maj. Se i øvrigt Kalender, hvilket især gælder de rare mennesker i 2. klasse!