God påske

Så fik vi afviklet næsten alle de udsatte partier, ligesom nogen har spillet forud, men ikke de store ændringer siden sidste referat.  Se stillingerne mv under Klubturnering. Tirsdag efter påske spiller Mester, 1. og 3. klasse 7. runde, mens 2. klasse kan holde pause helt frem til den afsluttende runde d. 21 maj.  Hvis de vil! Man kan jo vælge at spille forud efter aftale med sin modstander! Det samme gælder dem som ikke kan være med d. 21. maj – spil gerne forud, så man undgår at tabe uden kamp…. Se mulige kampdatoer under Kalender!

Tirsdag d. 23 april skal man i øvrigt huske at tage sit bedste smil på – lige før runden starter bliver der fælles fotografering af alle fremmødte deltagere, så Nancee kan få et billede med hjem. Afrejse til Indien primo maj, så vidt vides.

God påske til alle – og ikke mindst til Jens Fogh, Sebastian Gråbæk og Benno Markussen, der alle spiller med ved DM i Svendborg. Man kan følge både dem og den spændende landsholdsklasse via http://skak.dk eller http://skak-dm.dk.

 

Et svar til “God påske”

Bjarne Jensen

17. april 2019 hos 6:12 pm

Jens Fogh spiller i G7 – gruppe 1, mens Sebastian spiller i G7 – gruppe 2.