Godt begyndt

Forårsturneringen er godt i gang – 4 runder er færdigspillet, næsten.  Der mangler kun et par partier i Mesterklassen, hvor de to forhåndsfavoritter, Jakob og Jens, har lagt sig i spidsen med 3 point. Steen A. er godt med: 2½ a 4 er det blevet til.

I 1. klasse er det Børge og Martin, som har lagt sig i spidsen med 3 a 4,  skarpt forfulgt at Torben, Søren og Bjarne L-E med 2½ point.  Det skal blive spændende at se, hvem der står distancen og vil med i kampen om oprykningen til Mesterklassen.

Også i 2. klasse er der kamp om topplaceringerne: Henrik har lagt sig i spidsen med imponerende 3½ a 4 mens Ove og Jens J med 3 a 4 er godt med.  De mangler begge at spille mod Henrik, så intet er afgjort, selv om der kun resterer 3 runder i denne klasse.

Et af vores nye medlemmer, Mads, har sammen med Steen D.S., lagt sig i top med 3½ a 4 i 3. klasse, mens Steen H.L. og Nancee med 3 a 4 er lige efter, så heller ikke her er noget afgjort endnu.

 

De næste to tirsdage spilles 5 og 6 runde – se Kalender. Nu hvor holdturneringerne er afsluttet kommer der for alvor gang i afviklingen af Forårsturnerngen!