Hold

I løbet af de tre næste uger spiller alle vores hold de sidste to runder i h.hv. Divisionsturneringen og Hovedkredsturneringen. Divisionsholdet spiller ude mod Silkeborg d. 24 februar og spiller igen i Silkeborg d. 10 marts, hvor det afsluttende stævne afvikles. Her skal vi spille mod en af oprykningsfavoritterne, Esbjerg. Begge kampe tegner spændende, men ikke i forhold til vores egen op-eller nedrykning. Vi ligger i øjeblikket på en solid 3. plads, så i modsætning til de sidste år skal vi ikke spille egentlige nedrykningskampe! A-holdet spiller hjemme mod Aros på tirsdag d. 26 og skal til det afsluttende stævne d. 12 marts i Skanderborg spille med “68” 5.hold.  Vores placering er ikke prangende…. og vi risikerer nedrykning. I princippet i det mindste! D-holdet skal mandag d. 25 en tur til Hørning, som vi traditionelt har haft det svært imod. Det afsluttende stævne spilles her i klubben d. 12 marts, hvor vi møder VRS 3. hold.  Det er ikke sikkert vi slipper for sidstepladsen, men vi kan jo heldigvis ikke rykke ned.

Se meget mere under Holdturnering.