3. runde af klubturneringen

3. runde var forholdsvis hårdt ramt af afbud, så den er langt fra helt afviklet undtagen i 2. klasse, hvor alle kombattanter havde indfundet sig.

I mesterklassen kom Jakob Kjær foran med en officer for en mindre bondeinvestering, og derfra kørte han pointet i hus mod Jesper, der aldrig fik gang i tilstrækkeligt modspil. Steen vandt også over oprykkeren Claus Jensen, der trods en officer nede bed rigtig godt fra sig, og fik Steen til at måtte arbejde for pointet.

Også i 1. klasse var der vigtige brikker, der led en krank skæbne. Først på aftnen måtte Viggos springer henimod slutspillet mod Martin pludselig på 3. række erkende efter et ret lige parti, at den pludselig ikke havde nogen felter at springe hen til for bønder og løber, og da den måtte lade livet for en enkelt bonde var nederlaget hurtig en realitet. Børge lod sit tårn stå i slag for en løber ligeledes efter lige spil, denne gang gik det galt langt ud på aftenen. Det blev også fatalt. Torben Fogh vandt over Benno, der ikke kunne ride videre på bølgen fra senior DM (eller var det mon Jens Foghs bølge fra ÅM, der nu “skvulpede lidt over til hans far”..?)

i 2. klasse vandt Henrik Andersen over Ruben Nielsen. Eskild og Hans Rohde spillede som de eneste remis hvorved Hans kom på tavlen. Sten Simonsen vandt over Jens Jørgensen, og Ove Kehlet kørte et sikkert point hjem med både en kvalitet og en bonde mere end Roberto.

i 3. klasse fik Mathias Andersen sin første sejr over Palle, der stadig har til gode at komme på pointtavlen. Mads Mariegaard vandt forholdsvist hurtigt over Sten Haubro, måske som følge af en fejl fra Sten i åbningsspillet….Sidst sad Vagn Jensen længe mod Hans Ewald i og filede på en stilling, som til sidst gav gevinst mod Hans Ewald.

 

Alt i alt en dejlig kampskaks-aften i klubben