ØV!

Vores lille solstråle og pokalvinder, Nancee, skal tilbage til Indien allerede med udgangen af marts måned….  Selvfølgelig glædeligt for hende og familien, men ærgerligt for os. Det er længe siden Viby Skakklub har fået så meget opmærksomhed – senest har hun vundet endnu en pokal i Hornslet!

Alle har nu spillet mindst et parti i Klubturneringen og der mangler kun et par partier, så er 2. runde afviklet.  Resultaterne oven for under Klubturnering. Tirsdag d. 12 februar er afsat til udsatte partier – og til partier som spilles forud.  3. runde spilles 19 februar. TL vil forsøge at få afviklet så mange af Nancees partier som muligt i Forårsturneringen, inden hun rejser, så det betyder flere ændringer i 3. klasse. De enkelte spillere bliver orienteret, men ændringer vil også fremgå af Kalenderen! Der gælder selvfølgelig de sædvanlige regler for afbud, men jo før vi får kendskab til et afbud, desto lettere er det at tage højde for det i planlægningen!

Et svar til “ØV!”

Bjarne Jensen

7. februar 2019 hos 9:53 am

NB: ny mand i 1. klasse. Bjarne Lysgaard-Egeberg har meldt sig ind som B-medlem og overtager den ledige plads i 1. klasse. Bjarne er A-medlem i Skakklubben 1968.
Som det fremgår af Kalender spiller han de to første runder i løbet af foråret og møder til 3. runde tirsdag d. 19 februar.