Forårsturneringen er skudt igang

Med 35 spillere i startfeltet tegner der sig endnu en spændende klubturnering. Undertegnede havnede allerede i 1. runde i et langt og intenst parti mod efterårsmesteren Jens Fogh (se partiet nedenfor) og det var derfor begrænset hvad jeg nåede at se af aftenens øvrige partier.

I 3. klasse fik vores nye medlem, Mads Mariegaard, en fin start med en sejr over Vagn. Omvendt kom Nancee ned på jorden igen efter hendes seneste bedrifter, med et nederlag til Sten

Mens de øvrige klasser alle har 9 deltagere – og dermed 9 runder, så er 2. klasse en lille kompakt sag med 8 spillere. Den tegner på forhånd spændende, da den udfylder et lille hul med spillere som har ligget i den tunge ende af 1. klasse og spillere som har været lidt for gode til den nederste klasse. 1. runde gav fire sejre til hvid. Så er vi kommet igang!

1. klasse ser stærkere ud end længe. Fem ud af ni deltagere spillede mesterklasse i efteråret. Børge efter eget ønske, men det forhindrede ham ikke i at slå Sebastian i 1. runde og allerede nu lægge sig i spidsen. Søren var meget fredssøgende imod Martin og i 3. forsøg (så vidt jeg kunne høre) fik han modtaget sit remistilbud. Der skete vist heller ikke alverden i det parti.

Mesterklassen byder på en tilbagevenden til Jesper, Henrik og Bjarne, som ikke var med i efteråret. Derudover de to oprykkere, Brian og Claus. Sidstnævnte var første oprykker i ilden og han måtte notere sig et nul på tavlen efter mødet med Benny. Det virkede til at der ret hurtigt røg en bonde og kompensationen var der tilsyneladende ikke. Bjarne havde efter sigende en fordel mod Henrik, men nu er Bjarne jo en flink mand, så ½-½. Endelig var der så partiet mellem Steen og Jens, som var ganske spændende og sjovt at deltage i, selvom jeg i sidste ende måtte ned: