Grupperne til forårsturneringen er klar

Tirsdag aften starter klubturneringen – og med 35 deltagere valgte vi denne gang at lave 4 klasser, med den luft at M, 1. og 3. klasse har 9 spillere, mens 2. klasse består af 8 mand.

Fra efterårsturneringen er der kun fire gengangere i mesterklassen, og frem for at vende farverne i skemaet har vi i stedet valgt at fordele de fire spillere, så næsten alle partier fra efteråret “skifter farve”. Den løsning gør nemlig at alle spillere får lige mange hvide og sorte partier i foråret. Heldigvis skyldes det store mandefald i mesterklassen i mindre grad at spillerne fra efteråret har meldt fra. Faktisk er det kun Lars som ikke har fundet tid til at deltage denne gang. Men fem andre er altså at finde i den stærke 1. klasse i foråret.

Turneringen får deltagelse af to helt nye medlemmer, Mathias Christensen og Mads Mariegaard. Velkommen til jer!

Som altid skal man huske at melde afbud til en af turneringslederne – senest mandag aften kl 21 – hvis man er forhindret i at spille på en klubaften.

Et svar til “Grupperne til forårsturneringen er klar”

Bjarne Jensen

19. januar 2019 hos 7:14 am

Lige nogle praktiske oplysninger om turneringen i forlængelse af Steens indlæg:

Husk også at melde afbud til modstander. Afbud noteres i øvrigt ovenfor. Giv gerne besked om afbud så tidligt som muligt – det gør planlægningen af afviklingen lettere. Man må i øvrigt gerne spille partier forud efter aftale med modstander – turneringsleder (TL) skal blot orienteres. I Kalender ovenfor kan man bl.a. se, hvornår udsatte partier o.a. skal afvikles. Der sker således løbende opdatering af kalenderen!

Under punktet Information ovenfor kan man bl.a. finde turneringsreglerne og medlemsoplysninger. Tjek gerne om vi har de korrekte oplysninger vedr. telefonnummer og evt. mailadresse – rettelser til Steen A. eller TL. På forhånd tak.
Man finder også TL-ernes telefonnumre og vores mail: tl@vibyskakklub.dk. Hvis man er i tvivl om noget – spørg endelig!