6. runde: Udbrud fra hovedfeltet

Med bare tre runder tilbage af turneringen begynder der at tegne sig et billede af, hvem der skal kæmpe om de fyrstelige præmier i efteråret. To af de mulige vindere, Roberto og Brian, kan ses analysere på billedet ovenfor.

I 2. klasse startede Ove jo ud som en sprinter med tre indledende sejre, men med Oves store cykelerfaring ved han jo godt, at det også gælder om at økonomisere med kræfterne, så de seneste tre runder er der blevet kørt i et mere mageligt tempo. Ove ligger dog stadig i spids før slutspurten. Roberto, Ruben og Vagn er dog lige i baghjulet, og Nancee kan også stadig blande sig, hvis hun vinder sit udsatte parti mod Marco. I 6. runde lykkedes det hende i hvert fald at komme lidt tilbage på banen, med en vigtig sejr over Ruben. Nancee havde en officer ekstra, men det var ellers ikke helt så oplagt for undertegnede, at det var nok til at holde styr på alle Rubens bønder.

I 1. klasse ligner det, at fire spillere skal kæmpe om præmie og oprykning. Brian er godt kørende, med fire sejre og to remiser. Med i udbruddet er også Martin og Claus med bare et halvt point mindre. Martin fik punkteret Jens med en fiks lille krydsbinding, som enten kunne resultere i endnu et bondetab, eller – som Jens “valgte” – koste en endnu tungere brik.
Sidste mand i 4-mands udbruddet er Torben, som ligger lunt i gruppen med 4 point og et udsat parti til gode. Torben kan dog se frem til en hård spurt mod samtlige tre konkurrenter på de sidste tre omgange.

Også i mesterklassen ligner det, at 3-4 mand har fundet et bedre tråd end de øvrige. Jakob og Steen fører an, men Jens kan komme i førertrøjen med en sejr over den forsvarende klubmester. Omvendt er det parti også Lars’ chance for at skabe kontakt til udbryderne, efter en start hvor han ikke rigtig kunne komme op i gear.

I tirsdagens runde var der favoritsejre til Benny, Jakob og Steen. Jakobs parti mod Søren varede kun godt en halv time. Så var der en løber der slog på h7, og Søren havde forståeligt nok ikke lyst til at se fortsættelsen. Undertegnede fik også ret hurtigt overtaget i partiet mod Benno: